Om Oss

Din servicepartner på trenings- og helserelatert utstyr

Fitpartner er et firma som spesialiserer seg på service og vedlikehold av treningutstyr. De har engasjerte ansatte som har mer enn 20 års erfaring fra bransjen.

Vårt mål er å gjøre en forskjell og ta ansvar for kundenes suksess ved å øke levetiden på utstyret deres og minimere nedetiden.

Hva gjør vi?

Fitpartner tilbyr et bredt spekter av service- og vedlikeholdstjenester for deg som har behov for en pålitelig partner. Her er noe av det vi kan hjelpe deg med:

  • Serviceavtaler
  • Vedlikehold
  • Installasjon
  • Ommøblering og flytting

Enten det er snakk om rutinemessig vedlikehold eller installasjoner, kan du føle deg trygg på at vi utfører jobben på en pålitelig og god måte.

Rask og pålitelig kundeservice

Vi vet at velfungerende utstyr er essensielt for treningssentre, klubber og andre som tilbyr treningsapparater. Derfor står vi alltid klare til å kunne svare eller stille opp på relativt kort varsel. Vi besvarer henvendelsene dine raskt og effektivt, slik at eventuell nedetid kan minimeres. Enten det er snakk om planlagt service eller en nødsituasjon, kan du forvente en sømløs prosess. Fitpartner sørger for at utstyret ditt fungerer som det skal!

Skreddersydde løsninger

Vi er opptatt av å kartlegge dine unike utfordringer, behov og ønsker, slik at vi kan tilby
løsninger som er skreddersydd for nettopp deg.
Vi verdsetter hver enkelt kunderelasjon, for oss er ingen for liten eller stor.

Våre visjoner

Vi ønsker å være en fremragende og pålitelig aktør innen service og vedlikehold av trenings- og helserelatert utstyr. Målet vårt er å være en ledende ressurs i bransjen, som anerkjennes for sin pålitelighet, ekspertise og kundeforpliktelse. Foruten å være en førsteklasses tjenesteleverandør, ønsker vi også å være en verdifull partner som kan bidra til kundens suksess. Dette skal vi oppnå gjennom tett og godt samarbeid med hver enkelt kunde.

Verdier

Tre viktige verdier utgjør grunnlaget for våre arbeidsmetoder og beslutninger: Service, samarbeid og kompetanse. Disse verdiene gjennomsyrer alt vi gjør, og fungerer som en rettesnor i utførelsen av vårt daglige arbeid.

Vi er stolte av å sitte på verdifull kompetanse og å kunne opprettholde enestående serviceavtaler med våre kunder.

Godt samarbeid er veien til suksess!

Referanser